Nestemäinen kangastapetti

Nestemäinen kangastapetti, eli vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen. Veden ja liisterin sekoitukseen lisätään kangaskuituja ja tästä syntyvä massa levitetään tasaisesti haluttuun pintaan. Kuivuessaan tapetista tulee eläväinen ja yhtenäinen saumaton pinta.

Lakattuna tuote soveltuu korkeammalle kulutukselle alttiina oleville pinnoille, kuten lattioihin ja porrasaskelmiin.

Nestemäinen kangastapetti parantaa huoneen akustiikkaa ja tämä on ehdottomasti pinnoitteen ylivoimaisin ominaisuus. Kangastapetilla pystyy myös peittämään pienet halkeamat ja se tuo rakenteeseen pienen lisälämmöneristyksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

© Lajura

Oriental coat

Oriental Coat on Japanilaisen Fujiwara Chemical Co.;Ltd valmistama nestemäinen kangastapetti. Se on myrkytön ja hajuton tuote joka on valmistettu luonnokuiduista ja kierrätysmateriaaleista.

Oriental Coatia on saatavilla useita erilaisia vaihtoehtoja. Värejä laidasta laitaan, kimalteella ja ilman sekä erilaisilla kuiturakenteilla. Suosituin Oriental coat nestemäinen kangastapetti on ylellinen Siltex, silkkinen tapetti joka sävytetään paikanpäällä halutun väriseksi

Poldecor

Nämä ympäristöystävälliset, luonnonmukaisista materiaaleista valmistetut kangastapetit tulevat Puolasta. Poldecorin tapeteissa käytetään luonnonkuiduista tehtyä seosta joka sisältää puuvillaa sekä mineraaleja. Kuituseos liimautuu seinään yhtenäiseksi pinnaksi kasviperäisellä liisterillä.

Poldecorin kangastapetteja on saatavilla melkein 200 erilaista, joten valikoimasta löytyy varmasti oikea vaihtoehtoja jokaiseen kohteeseen.