Myymälä


 

Myymälässämme Tampereella on esillä mikrosementtiä, kangastapetteja sekä efektipinnoitteita. Esillä on myös Novafloorin Trinity lankkuparketteja sekä vinyylikorkkilattioita.

Myymälästä löytyy mikrosementoitu malliseinä, jossa on värilämpötilan säädön mahdollistava valaistus. Valaistuksen avulla näet mikrosementin todellisen värisävyn kohdettasi vastaavassa valaistuksessa.

Myymme Lassen lattiat nimen alla puulattioiden hionta- ja pintakäsittelytyöt. Esillä on käsin pintakäsiteltyjä vaihtoehtoja puulattioiden erilaisista sävytyksistä ja pintakäsittelyvaihtoehdoista.

Myymälämme on toistaiseksi avoinna sopimuksen mukaan, mutta pyrimme asettamaan kiinteät aukioloajat lähiaikoina.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

© Lajura

Pavicem mikrosementti

Myymälästä saatavilla laadukkaat Pavicem mikrosementit ja pinnansulkuaineet.

Mikrosementtimalleja

Efektipinnoitteet

Myymälässä myös Cameleo efektipinnoitteita.

Cameleo pinnoitemalleja

Trinity parketit

Trinity parkettilattian tammipinta on käsinveistetty, ja pinta on käsitelty Osmo Color öljyvahalla. Käsinveiston ansiosta Trinity parketti tuntuu jalan alla hyvin miellyttävältä, ja öljyvahaus korostaa kauniisti patinoitunutta tammipintaa. Käsinveistetty pinta on myös ainutlaatuisen kaunis, sekä helppohoitoinen.


Parkettimalleja

Korkkivinyyli

Uuden sukupolven PVC-vapaa Meister DD350 -korkkivinyyli tarjoaa jo lähes kaiken mitä lattialta voit toivoa. Sen lämmön ja hiljaisuuden aistit astuessasi vinyylilattian puulta tuntuvalle pinnalle. Meister vinyylilattia valmistetaan Saksassa kahdesta kerroksesta luonnonkorkkia, joka vaimentaa askelta sekä tekee lattiasta hyvin hiljaisen. Tässä kaksoiskorkki vinyylilattiassa yksi korkkikerros on vinyylipinnan alla ja toinen kerros on HDF-rungon pohjassa.

PARADOR korkkivinyylilattian ominaisuudet puhuvat vahvasti puolestaan. Vinyylilattia on erittäin kestävä, lämmin, hiljainen ja miellyttävän pehmeä. PARADOR korkkivinyylin kulutusluokka on peräti KL33 minkä vuoksi lattia kestää hyvin kulutusta.

PARADOR vinyylilattiassa yhdistyy kulutusta kestävä vinyylipinta, laadukas HDF-runko ja aito korkkikerros.

Vinyylipinta tekee lattiasta hyvin kulutusta kestävän. Vinyyli on ns. PU-pintainen, eli lattia on hoitovapaa ja hyvin helppo pitää puhtaana. Lattian HDF-runko tekee asennuksesta hyvin helpon, sillä lattiassa on laadukas lukkopontti. Luonnollisesti HDF-runko on suojattu kosteutta vastaan. Vinyylilaudan korkkikerros tekee lattiasta hyvin pehmeän sekä hiljaisen.

PARADOR vinyylilattia on myöskin antistaattinen ja antibakteerinen.


Vinyylimalleja

Kangastapetit

Myynnissä on myös Oriental coat ja Poldecor kangastapetit.

Poldecor kangastapettimallit

Parkettimallit

Käsin pintakäsiteltyjä vaihtoehtoja puulattioiden erilaisista sävytyksistä ja pintakäsittelyvaihtoehdoista.

Parkettimalleja