Mikrosementti2019-11-03T19:01:42+02:00

Pavicem mikrosementti

Mikrosementti on värillinen sementtipohjainen mikrolaasti. Laajasta 60 värin valikoimasta löytyy vaihtoehtoja moneen erilaiseen kohteeseen. Värikartasta löytyvillä harmaan sävyillä päästään hyvin lähelle aidon betonipinnan sävyä. Sen käyttökohteet ovat erittäin laajat, sillä sitä voidaan levittää monenlaisille pinnoille. Mikrosementillä voidaan pinnoittaa esimerkiksi seiniä, lattioita, portaita tai vaikka keittiön tasoja.

Pavicem mikrosementin loistavat tuoteominaisuudet tulevat siitä, että sementti sekoitetaan veden sijasta akryyliliuokseen. Tämä antaa mikrosementille lujan tartunnan sekä joustavuutta. Sementtipinnan jousto takaa sen, että pinta ei halkeile rakenteissa esiintyvän pienen elämisen takia.

Mikrosementti soveltuu myös kosteisiin tiloihin ja pinnoitustyö voidaan tehdä vanhojen laattojen päälle. Ensiksi laatat puhdistetaan mahdollisesta tartuntaa heikentävästä liasta, jonka jälkeen laatat ylitasoitetaan. Seinäpinnat tasoitetaan saneerauslaastilla ja lattiapinnoissa käytetään korkeamman puristuslujuuden omaavaa karkeaa mikrosementtiä. Tasoituksen jälkeen pintoihin levitetään teräslastalla mikrosementtiä 3-5 kerrosta. Itse mikrosementti on rakennepaksuudeltaan alle millimetrin, mutta tasoituksen myötä pinnoitteen kokonaispaksuudeksi tulee 1-2mm. Lopuksi mikrosementtipinnat lakataan siihen tarkoitetulla lakalla. Kaksikomponenttinen polyuretaanilakka takaa hyvän kulutuksen keston sekä mahdollistaa pintojen helpon puhtaanapidon.

Värikartta 1

Värikartta 2

Miten voimme auttaa?